2. Division

Esbjerg tilbage på sporet – Aarhus Fremad dummer sig

Esbjerg kom tilbage på sejrssporet, da de torsdag besejrede de nærmeste forfølgere fra FC Roskilde. Den håndsrækning formåede Aarhus Fremad til gengæld slet ikke at udnytte.

Aarhus Fremad og Esbjerg logoer

Selvom der stadig resterer 12 kampe i den danske 2. Division, så ser første oprykker ud til at være fundet.

Hjemme på Blue Water Arena sørgede Esbjerg fB torsdag eftermiddag for at udbygge forspringet i toppen, da de havde besøg af de nærmeste konkurrenter fra FC Roskilde.

Elias Sørensen scorede på begge sider af pausen for vestjyderne, inden Marc Winkel fik reduceret til 2-1 efter en times spil. Emil Holten og canadiske Steven Simpson gjorde det dog hurtigt til både 3-1 og 4-1, inden Arman Taranis med ti minutter tilbage af kampen reducerede til slutresultatet 4-2.

Selvom Roskilde må rejse hjem over de to bælter med nul point i bagagen, så fik sjællænderne en gedigen hjælpende hånd fra Skive IK.

Skibonitterne var nemlig samtidig på besøg hos FC Roskildes nærmeste forfølgere fra Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion, hvor Skives unge Oliver Østergaard med sin scoring efter 11 minutters spil blev kampens enlige målscorer.

Med 0-1-nederlaget misser Aarhus Fremad muligheden for at hale tre point ind på FC Roskilde, og der er derfor status quo i divisionens sub-top.

Esbjerg har efter sæsonens første 20 kampe hele 53 point på kontoen. FC Roskilde følger efter med 41 point, mens Aarhus Fremad fortsat er yderligere seks point efter på tredjepladsen.

Kampen i den danske 2. Division torsdag:

Fremad Amager 1-3 Middelfart
HIK 4-2 FA 2000
Aarhus Fremad 0-1 Skive IK
Esbjerg fB 4-2 FC Roskilde

AB – Nykøbing FC (Kampstart 15:00)
Thisted FC – Brabrand IF (Kampstart 15:00)

Ligesom i både NordicBet Ligaen og i Superligaen bliver den danske 2. Division efter 22 kampe delt op i to. De seks bedst-placerede hold skal kæmpe om oprykning, mens de seks dårligst-placerede hold skal kæmpe for at undgå nedrykning.

Du kan se den aktuelle stilling i den danske 2. Division her.