3F Superligaen

Rösler ser fordel for AGF i slutspurten: Vi er underdogs

AGF’s sæson går ind i den afgørende fase med et dobbeltopgør i Pokalens semifinale samt 10 kampe i Superligaens Mesterskabsspil. Klubbens cheftræner Uwe Rösler kalder AGF for underdogs og mener, det passer aarhusianerne godt.

AGF's cheftræner under kamp i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Pokalen og Mesterskabsspillet i Superligaen.

Det er de to turneringer, som AGF forsøger at skabe resultater i, når sæsonen går mod sin afgørelse.

Det faktum, at AGF i resten af sæsonen møder mere bolddominerende top seks-klubber, ser klubbens cheftræner, Uwe Rösler, som en fordel og kalder aarhusianerne for underdogs.

– Generelt ser jeg os i en underdog-situation. Jeg mener for eksempel ikke, vi er favoritter, når vi møder FC Nordsjælland på kunstgræs. Det er vi heller ikke, når vi møder Brøndby eller FCK ude. Og jeg mener, den situation passer vores hold godt, siger Uwe Rösler til campo.dk.

Med store styrker i defensiven og på dødbolde har AGF vist, at de kan spille lige op med topholdene i Superligaen.

Det får dog ikke AGF-cheftræneren til at være tilfreds med status quo, og han ønsker at udfylde paletten af styrker på flere områder.

Det lykkedes AGF at sejre ude mod favoritterne F.C. København i december sidste år. Her fejrer holdet Frederik Tingagers scoring. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Jeg accepterer ikke stilstand i vores udvikling

Uwe Rösler

Uwe Rösler ser blandt andet gerne, at AGF bliver mere bolddominerende i kampene og fremhæver denne styrke hos blandt andet F.C. København og Brøndby IF.

– Selvfølgelig vil vi gerne komme tættere på samme bolddominans, og vi er nødt til at blive bedre til det. Men vi må ikke miste vores identitet, som er, at vi er gode på dødbolde, vi presser godt, har masser af energi, og vi er gode i omstillinger og i begge målfelter. Vi vil ikke miste de styrker. Men jeg accepterer ikke stilstand i vores udvikling, og vi skal blive bedre på andre parametre også, siger han og fortsætter:

– For at blive anerkendt som tophold er du nødt til at udvikle dig som hold på alle områder, og det er det, vi prøver på. Og på vejen dertil er vi samtidig nødt til at skabe resultater, fordi det køber tid til at forbedre sig på mellem og lang sigt.

Rösler om forventninger til AGF: Svært at leve op til lige nu

AGF’s næste kamp er det første opgør i Pokalens semifinale mod FC Nordsjælland. Kampen spilles ude på Right To Dream Park fredag den 29. marts med kick off klokken 16.30. Du kan se kampen i TV på DR2.

AGF’s uheldige Hvidt er fuldt ud tilbage: Sindssygt dejligt!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P