International Fodbold

Southgate afslører: Det bliver Toneys første start

Ivan Toney får efter alt at dømme sin anden landskamp, når England tirsdag møder Belgien.

Ivan Toney spiller kant i den engelske landsholdslejr.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag måtte han se hele kampen mod Brasilien fra bænken.

Sådan kommer det næppe til at gå for Ivan Toney tirsdag, når England byder Belgien indenfor på Wembley.

Brentford-angriberen måtte lørdag se sin forgænger hos Brentford, den nuværende Aston Villa-angriber Ollie Watkins, spille hele kampen mod Brasilien, men tirsdag får Toney chancen

Det har landstræner Gareth Southgate mandag røbet. Direkte adspurgt, hvor stor en mulighed tirsdagens kamp kunne være for Toney, svarede Southgate:

– Det kan ikke skjules, det ved han godt. Det vil være hans første start, så det er man også nødt til at have in mente. Men hos det engelske landshold er det virkeligheden – man får ikke hundredevis af chancer. Det tror jeg godt alle spillerne er klar over.

Ser du med Ancelotti? Endrick dukker England på Wembley

– Men han (Ivan Toney, red.) er en selvsikker fyr, han kommer med en god formkurve på sit klubhold. Han kommer uden tvivl til at være på banen på tirsdag, siger Southgate ifølge BBC.

Sammen med Ollie Watkins er Ivan Toney Englands eneste reelle spidsangriber, efter Harry Kane tidligere på måneden blev skadet for Bayern München.

Som supplement til Watkins og Toney råder Southgate også over offensive kræfter som Marcus Rashford, Anthony Gordon, Phil Foden og Jarrod Bowen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P