Aarhus Fremad ødelægger Esbjergs vilde stime

Esbjerg fB smed søndag point i 2. division, da Aarhus Fremad slog vejen forbi.

Aarhus Fremad og Esbjerg logoer

Efter ni sejre i træk blev det søndag til en uafgjort for Esbjerg fB.

Således kan Aarhus-fremad rejse hjem til ‘Smilet By’ med 2-2 og et enkelt point i bagagen.

Gæsterne fra Aarhus var dog et mulehår fra at tage alle tre point med sig hjem, men sådan skulle det ikke gå.

Allerede i det 3. minut gjorde Sebastian Denius det til 0-1 for Aarhus Fremad.

Syv minutter før pausen fik Esbjerg dog bragt balance i regnskabet, da Emil Holten tæt under mål gjorde det til 1-1 for hjemmeholdet.

Gæsterne jagtede dog stadig sejren, og 10 minutter inde i anden halvleg faldt Aarhus-klubbens sidste scoring, da Jagvir Singh var lige ved at blive matchvinder.

Hele fem minutter inde i tillægstiden blev Aarhus Fremads sejr dog revet ud af hænderne på dem, da australske Con Ouzounidis udlignede til resultatet 2-2. Også denne gang var det et hovedstødsmål for hjemmeholdet.

Pointdeleren til trods ligger Esbjerg fortsat komfortabelt i toppen af 2. division, hvor man fra førstepladsen har ni point ned til FC Roskilde, som er nærmeste forfølger.

Aarhus Fremad kan med det ene point holde godt og grundigt liv i drømmen om oprykning. Således har man nu blot seks point fra tredjepladsen op til Roskilde.