Herrelandsholdet

Taknemmelig Schmeichel: Over 30.000 til en træningskamp!

De danske landsholdsspillere har nærmest fået for vane at spille foran et udsolgt Parken, men sådan bliver det formentligt ikke til lørdagens kamp mod Schweiz, hvor der stadig er billetter til salg. Alligevel er der stor taknemmelighed i den danske landsholdslejr.

Kasper Schmeichel på pressemødet inden Danmarks landskamp imod Schweiz.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

De røde lamper lyser… Parken er udsolgt!

Sådan er det efterhånden hver gang, det danske landshold spiller i den danske nationalarena.

Men meget tyder på, at det ikke er tilfældet, når de danske drenge lørdag tørner sammen med Schweiz i en træningskamp frem mod sommeren EM-slutrunde i Tyskland.

Det er dog ikke noget, der vækker opsigt for de danske landsholdsspillere. Det fortæller Kasper Schmeichel på fredagens pressemøde frem mod opgøret.

Omvendt synes han, at der er en flot opbakning i vente – specielt med tanke på, at der er tale om en træningskamp.

– Så vidt jeg forstår, så er der 32.000 solgte billetter. Det synes jeg – til en testkamp – stadig er meget, meget fint. Men lad os nu se, der er jo stadig tid, så.., siger Kasper Schmeichel og fortsætter:

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Vi har altid nydt den opbakning, der er. Og vi er taknemmelige – især dem af os, der har oplevet, at tribunerne har været lukket på de øverste rækker der. Så hvis vi kan få 30.000 til en testkamp, eller mere end det, så er vi meget taknemmelige for det.

Kasper Schmeichel og det danske herrelandshold sparker kampen mod Schweiz i gang lørdag klokken 20:00. Opgøret kan følges direkte på TV2 og TV2 Play.

Se hele indslaget med Kasper Schmeichel fra dagens pressemøde i videoen øverst i artiklen

Hjulmand inden Schweiz: Vi skal et niveau op!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P