Bundesligaen

Officielt: Dansk keeper færdig i Union Berlin til sommer

En lang æra kommer til sin ende til sommer. Her stopper Union Berlins danske målmand Jakob Busk efter otte år i klubben. Det meddeler Bundesligaklubben fredag.

Jakob Busk i trøjen for Union Berlin
Foto: Union Berlin

Han kom til Union Berlin i 2016.

Dengang rodede klubben rundt i den næstbedste række, men siden er Berlin-klubben både rykket i Bundesligaen og har deltaget i Champions League.

Men når sæsonen slutter til sommer, så forlader Jakob Busk klubben. Det meddeler Union Berlin på sin hjemmeside fredag.

Og danskeren får flotte ord med på vejen.

“Ankom som ungt dansk talent – siger farvel som legende”, skriver klubben i sin pressemeddelelse.

Han var 22 år, da han forlod F.C. København og skiftede til Union Berlin. Otte år og 57 førsteholdskampe senere siger den nu 30-årige Busk farvel.

Jakob Busk i trøjen for Union Berlin
Foto: Union Berlin

– Da jeg kom til Union i 2016, kunne jeg ikke have forestillet mig, at Berlin kunne blive mit hjem. Jeg har haft mange sportslige højdepunkter og lavpunkter, men også den store lykke at få lov til at opleve alt med denne klub. Oprykningen til Bundesligaen og deltagelsen i Champions League var utrolig, udtaler Busk til klubbens hjememside.

– Derudover har jeg her fundet venner og en ny familie. Mine holdkammerater, personalet og fansene har gjort tiden hos Union til noget helt specielt. Union har præget mig, og jeg vil altid tænke tilbage på det med stolthed og glæde, lyder det fra den danske målmand.

Sportsdirektøren i klubben giver også flotte ord med på vejen til den danske målmand, der trods få kampe har sat et stort aftryk i klubben.

– Tiden hos Union var ikke altid let for Jakob, men han gav aldrig op eller satte sig tilfreds. Han arbejdede hårdt hver dag, bidrog stort i at integrere nye spillere hurtigt i klubben og har dermed ydet et meget vigtigt bidrag til succesen i de seneste år, udtaler Oliver Ruhnert.

– Vi er meget taknemmelige overfor ham og ønsker ham kun det bedste for fremtiden, slutter sportsdirektøren.

Union Berlin ligger nummer 14 i Bundesligaen og spiller næste gang den 30. marts, hvor Frankfurt venter på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P