3F Superligaen

OB-anfører inden bundspil: Vi havde håbet på top-seks

Filip Helander og OB var blot en enkelt sejr fra at ende i Mesterskabsspillet, men som tilfældet har været i syv ud af de seneste otte sæsoner, endte fynboerne Grundspillet uden for top seks. OB’s anfører ser dog bedring i det fynske spil inden Kvalifikationsspillets afgørende kampe.

Mohamed Elyounoussi (FCK 10) mod Filip Helander (OB 25) da OB møder FC København i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 17. marts 2024
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kun Brøndby, F.C. København og FC Midtjylland er bedre på udebane.

Men på hjemmebane har det knebet gevaldigt med pointhøsten for OB, som endnu ikke har vundet på hjemmebane.

Derfor har fynboerne igen måtte tage sig til takke med en plads i Kvalfikationsspillet, og det var ikke en del af planen, lyder det fra fynboernes svenske anfører.

– Vi havde håbet på at komme i topseks, men vi forstod ret tidligt i sæsonen, at det ville blive svært, udtaler Filip Helander til klubbens hjemmeside.

Søren Krogh har overtaget roret i den fynske klub, og her har der været bedring at spore i spillet på banen.

– Jeg synes, at vi har spillet bedre den sidste tid, og vi har fået flere point med os, og det virker som om vi skaber mange chancer, vi er med i kampene, og vi har chancer til at få resultater med os, så der er en stor positivitet i truppen.

Mohamed Elyounoussi (FCK 10) mod Filip Helander (OB 25) da OB møder FC København i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 17. marts 2024
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Men nu skal vi omstille os på Kvalifikationsspillet, og sådan er det, men vi kommer til at kæmpe hårdt og forhåbentligt gøre det godt, så vi kan tage den her syvendeplads, udtaler den 30-årige svensker.

OB starter Kvalifikationsspillet på eget græs mod Vejle. Her går Helander benhårdt efter at hente sæsonens første hjemmesejr.

Nouck ikke tilfreds: Folk har kun set 60-70 procent

– Vi starter Kvalifikationsspillet mod Vejle i den første kamp, og jeg håber, at vi kan spille en god kamp, ligesom vi gjorde mod dem på udebane. Hvis vi starter med en sejr der, kan vi gøre gabet større ned til de hold, der ligger under os, udtaler Helander.

Kampen mellem OB og Vejle spilles tirsdag den 2. april og fløjtes op klokken 19.

Se det fulde kampprogram for slutspillet i 3F Superligaen her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P