3F Superligaen

Nouck ikke tilfreds: Folk har kun set 60-70 procent

Det er gået op og ned for Charly Nouck, siden har brød igennem i OB i sidste sæson. Forventningerne er store, men de afgørende aftryk på banen har været få. Det bedste ligger da også og venter, lyder det fra den unge fynbo.

Nederlag ved Charly Nouck (OB 21) under superligakampen mellem OB og Lyngby Boldklub iOdense mandag den 2. oktober 2023.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

To mål og to oplæg i 29 kampe.

Det er den foreløbige Superliga-total for Charly Nouck, siden han fik debut i den stribede trøje tilbage i sommeren 2022.

Charly Nouck fik et mål annulleret i sin superligadebut, men allerede runden både scorede og assisterede den dengang 18-årige Nouck.

Siden er det blot blevet til en enkelt scoring, og præstationerne har da også været svingende. Men Nouck har lært at styre de mentale aspekter af op- og nedturene.

– Når man slår igennem tidligt, så flyver man jo. Når der så kommer en downperiode, så er man ikke rigtig vant til, hvordan man skal reagere. Det lærer man hen ad vejen, og det synes jeg også, jeg har lært.

– Jeg kan jo levere en dårlig præstation, og måske starte ude kampen efter, men så komme tilbage igen ved at arbejde hårdt og vise, hvad jeg kan, lyder det fra Charly Nouck til campo.dk.

Nouck var en fast mand i startopstillingen i begyndelsen af denne sæson under Andreas Alm, men sluttede efteråret i kulden. Det skyldes særligt en drilsk skade.

Nederlag ved Charly Nouck (OB 21) under superligakampen mellem OB og Lyngby Boldklub iOdense mandag den 2. oktober 2023.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Det startede allerede mod Nordsjælland ude, hvor jeg spillede på det i et par kampe. Det blev det bare værre af. Så jeg var jo nødt til at trække stikket.

– Førhen spillede jeg jo bare på det, men der kom nogle dårlige præstationer ud af det, så jeg blev nødt til at lade være. Så var jeg så ude, men jeg synes, jeg er kommet godt tilbage, lyder det fra den hurtige angriber.

Det bedste stadig i vente

Fynboerne kæmper en hård kamp for overlevelse i bunden af 3F Superligaen i denne sæson. Her kæmper Charly Nouck med at bide sig fast i Søren Kroghs startopstilling.

Instrukserne fra cheftræneren er da heller ikke til at tage fejl af.

– Det er at arbejde hårdt defensivt, og så selvfølgelig gøre det, jeg er god til offensivt. Der er jo lidt en balance, som ikke altid er der. Så det arbejder jeg på.

Nouck, som kom til OB’s ungdomsafdeling fra den lokale klub OKS, har blot bidraget med et enkelt mål i denne sæson. Og han er da heller ikke tilfreds med det aftryk, han har sat.

Overblik: Her er slutspillets kampprogram i Superligaen

– Ikke helt endnu. Jeg føler stadigvæk, at folk kun har set 60-70 procent, af hvad jeg kan. I nogle små momenter har det været der, men det har ikke været der nok. Det er selvfølgelig det, jeg arbejder for at kunne gøre over en hel kamp flere kampe i streg, slutter Charly Nouck.

Charly Nouck og OB sluttede på syvendepladsen i Grundspillet i 3F Superligaen. De indleder Kvalifikationsspillet med en hjemmekamp mod Vejle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P