Premier League

Medie: Real Madrid lurer på Liverpool-stjerne

Real Madrid har store drømme. Det forlyder, at den spanske storklub arbejder på at hente Kylian Mbappé, og nu er jagten på en af Liverpools stjerner angiveligt også sat ind.

Trent Alexander-Arnold jubler efter en scoring for Liverpool
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De bedste af de bedste skal spille i Real Madrid – i hvert fald hvis det står til klubben selv.

De seneste rygter går på, at den spanske storklub henter den franske verdensstjerne, Kylian Mbappé, til sommer, men det er ikke sikkert, at det er nok til at tilfredsstille den købelystne kæmpe.

Nu har et andet transferrygte ramt fladen. Det er Fabrizio Romano, der melder, at Real Madrid nu holder et vågent øje med Liverpools Trent Alexander-Arnold.

Transferjournalisten skriver, at Real Madrid har rettet fokus mod Alexander-Arnold og den 25-årige Liverpool-stjernes kontraktsituation.

Trent Alexander-Arnolds kontrakt i Liverpool udløber i sommeren 2025, og det skulle altså være årsagen til Real Madrids interesse.

Håbet er angiveligt, at man kan hente Trent Alexander-Arnold til den spanske hovedstad. Og her vil man udnytte det snarlige kontraktudløb i forhandlingerne, da det – med tiden – kan få prisen presset ned.

Fabrizio Romano beretter i samme forbindelse, at der endnu ikke skulle være snak om en ny kontrakt mellem Trent Alexander-Arnold og Liverpool.

Samtidig kan han dog også fortælle, at Liverpool ikke har udvist interesse i at sælge back-profilen, mens Alexander-Arnold selv ikke har givet indikationer på noget.

Trent Alexander-Arnold har spillet i Liverpool i hele sin professionelle karriere. I alt er det blevet til 302 kampe for klubben med 18 mål og 82 assists til følge.

356 kilo kokain: Tidligere Liverpool-talent idømt 13 års fængsel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P