Premier League

356 kilo kokain: Tidligere Liverpool-talent idømt 13 års fængsel

I 1990’erne var han et lovende talent i Liverpool, men torsdag har den nu 46-årige Jamie Cassidy ramt overskrifterne af en helt anden årsag.

Et hjørneflag på Liverpools stadion Anfield
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Engang lignede det, at han ville gå en meget stor fodboldfremtid i møde.

Som ungt og lovende talent i Premier League-storklubben, Liverpool, tørnede Jamie Cassidy ud på ungdomsholdene sammen med spillere som Jamie Carragher og Michael Owen.

Han var spået en stor fremtid og gjorde sig også for det engelske ungdomslandshold. Alligevel blev det aldrig til det store i fodboldmæssig forstand for Jamie Cassidy, der hurtigt forsvandt ud i glemslen.

Men torsdag aften har han igen ramt overskrifterne i England. Denne gang er det dog ikke grundet sit lysende talent, men af en helt anden og meget negativ årsag.

I løbet af torsdagen har retten i Manchester afsagt dom i en stor sag om smugling af kokain. Og her er den nu 46-årige Jamie Cassidy i høj grad indblandet.

Jamie Cassidy er således blevet dømt til 13 år og tre måneders fængsel for at have været involveret i kokainsmugling. Det skriver The Athletic.

Mediet beretter, at sagen handler om kokainsmugling via et sydamerikansk narkokartel, som har bragt hele 356 kilo kokain til England.

En sådan mængde kokain har ifølge mediet en anslået gadeværdi på cirka 28 millioner pund – svarende til i underkanten af 250 millioner kroner.

Jamie Cassidy var i sin tid med til at vinde FA Youth Cup med både Carragher og Owen i 1994. Han nåede dog aldrig at spille for Liverpools førstehold.

Liverpool hapser sportsdirektør hos PL-hold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P