Herrelandsholdet

Eriksen var bekymret for ikke at blive udtaget

Christian Eriksen er i disse dage samlet med Herrelandsholdet forud for to testkampe. Men han har ikke spillet meget i 2024 på hans klubhold, Manchester United, og derfor har tanken om en manglende udtagelse, da også strejfet den 32-årige fynbo.

Christian Eriksen svarer på spørgsmål i Mixed Zone på Herrelandsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har blot fået 135 minutter på banen i 2024.

Christian Eriksen spiller ikke meget for tiden i Manchester United, men alligevel har den 32-årige fynbo fundet vej til Kasper Hjulmands landshold.

Derfor er Eriksen i landsholdslejren i disse dage forud for kampene mod Schweiz og Færøerne. Og han støder til lejren fuld af energi, fortæller han.

– Jamen, jeg har det super. Jeg har lidt mere energi end normalt, men det er fordi man spiller lidt færre kampe jo. Men ellers er det ikke noget, der er uændret i forhold til før, udtaler Eriksen til den fremmødte presse tirsdag.

Eriksen blev ellers foretrukket af Erik ten Hag i efteråret hos Manchester United, men i 2024 er det ikke blevet til mange optrædener i den røde klubtrøje.

Fynboen er da heller ikke tilfreds med situationen.

Christian Eriksen svarer på spørgsmål i Mixed Zone på Herrelandsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Som jeg selv har udtalt, er jeg ikke tilfreds med ikke at spille. Det er jeg jo ikke, men det er ikke noget, jeg ligger søvnløs over. Holdet præsterer, og så må du respektere den rolle, du har ved siden af. For mit vedkommende har det været at arbejde hårdt og fokusere på at være frisk til hver kamp. Og det er jeg.

Bekymret for udtagelse

Eriksen er noteret for imponerende 126 optrædener i de røde og hvide farver, og han har været én af Hjulmands faste omdrejningspunkter.

Men minutterne har som bekendt ikke været mange på klubholdet, og derfor har flere stillet spørgsmålstegn ved Hjulmands beslutning om at udtage Eriksen.

Og adspurgt, om han var bekymret for ikke at blive udtaget denne gang, erkender Eriksen da også, at tanken har strejfet ham.

– Ja, selvfølgelig tænker man over det. Det er jo klart. Man ved, at det er en konkurrencesport, og der er mange andre, der gør det godt. Og når man ikke spiller, så er det klart, fortæller Eriksen.

Eriksen og resten af Herrelandsholdet møder lørdag Schweiz i Parken. Kampen fløjtes op klokken 20 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Hjulmand: Ex-Brøndbykeeper starter mod Færøerne

Tirsdag skal landsholdet i aktion på Brøndby Stadion, og her har Kasper Hjulmand fortalt, at Kasper Schmeichel ikke starter i målet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P