Herrelandsholdet

Se den her: DBU præsenterer ny landsholdstrøje til EM

DBU og Hummel har mandag løftet sløret for den landsholdsdragt, som de danske spillere kommer til at iføre sig til sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Se den nye landsholdstrøje her.

DBU holder pressemøde hos Helsingør IF Fodbold og Herrelandsholdets nye trøje til EM-slutrunden bliver præsenteret mandag den 18. marts 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En ny slutrunde betyder som regel en ny landsholdstrøje.

De rød-hvide dragter kan blive ikoniske, tænk blot på trøjerne fra VM i 1986 eller EM i 1992. Og hvem ved, måske der også i fremtiden tales om Danmarks trøje fra EM 2024.

DBU har mandag løftet sløret for sommerens EM-trøje, som er kommet til i samarbejde med danske Hummel. Og de rød-hvide farver er igen dominerende på dragten.

Trøjen indeholder en række detaljer. Blandt andet fremgår 1535 af landets danske fodboldklubber på indersiden af trøjen. Det er en hyldest til foreningslivet i Danmark, lyder det fra DBU.

– Det er et vidnesbyrd om, at landsholdet står på skuldrene af tusindvis af klubber, store som små. Den nye landsholdstrøje er vores måde at takke alle de fantastiske fodboldklubber i Danmark, udtaler Jakob Høyer, konstitueret kommerciel direktør i DBU, ifølge TV 2.

Præsentationen foregik i FC Helsingørs klubhus, og fra landsholdet fra Joachim Andersen, Jonas Wind og Joakim Mæhle mødt op.

DBU holder pressemøde hos Helsingør IF Fodbold og Herrelandsholdets nye trøje til EM-slutrunden bliver præsenteret mandag den 18. marts 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Landsholdet er samlet netop nu i forbindelse med testkampene mod Schweiz og Færøerne, som spilles den 23. marts og 26. marts.

Kasper Hjulmand har udtaget sin trup til ovenstående træningskampe, og den indeholder flere ændringer siden seneste termin.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P