NordicBet Ligaen

Officielt: Sønderjyske sælger topscorer til norsk fodbold

Sønderjyske har med øjeblikkelig virkning solgt sin topscorer Peter Christiansen til norske Viking FK. Det meddeler den sønderjyske klub mandag middag.

Peter Christiansen siger farvel til fans i sin sidste kamp for Sønderjyske
Foto: Martin Gjelstrup, Sønderjyske Fodbold

Peter Christiansen er fortid i Sønderjyske.

Det står klart mandag, hvor Haderslev-klubben har meddelt, at den 24-årige angriber er solgt til norske Viking FK i Eliteserien.

Christiansen har spillet 143 kampe hos NordicBet Liga-klubben og scoret 38 mål, og det har skabt stor interesse for angriberen, hvis kontrakt stod til at udløbe ved årsskiftet.

Nu har Viking, som endte på fjerdepladsen i sidste sæson, fået sit bud accepteret, men det er med blandet følelser, man siger farvel til den lokale angriber.

– Det er et skifte med flere følelser. Først og fremmest glæder vi os på Peter Christiansens vegne over, at han får et flot skifte til en udenlandsk klub, der vil kæmpe med i toppen af den norske liga.

– Han har været en fremragende ambassadør for Sønderjyske Fodbold og klubbens værdier, og det er med stolthed, at vi sender ham videre, udtaler sportschef i Sønderjyske, Casper Daather.

Peter Christiansen siger farvel til fans i sin sidste kamp for Sønderjyske
Foto: Martin Gjelstrup, Sønderjyske Fodbold

I denne sæson er Christiansen topscorer, ikke bare i Sønderjyske, men i hele NordicBet Ligaen. Angriberen har scoret 17 mål i 22 kampe i denne sæson.

Tabet af topscoreren var dog kalkuleret, lyder det.

– Sportsligt er det naturligvis et tab at sige farvel til sin topscorer og endda på et tidspunkt, hvor vi ikke kan gå ud og handle, men vi har længe været klar over, at et salg var en meget realistisk udgang, så vi har også forberedt os på denne situation.

– Vi har mange gode offensive spillere i den nuværende trup, og vi er helt overbeviste om, at andre står klar til at tage over, slutter Daather.

Christiansen er et produkt fra klubbens eget akademi, og har foruden et kort lejeophold i FC Helsingør, spillet hele sin seniorkarriere i den sønderjyske klub.

Det meldes ikke, hvor stor en transfersum Sønderjyske inkasserer for Christiansen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P