FA Cup

NC efter Klopp-amok: Derfor han er toptræner

Den danske journalist og kommentator hos Viaplay Niels Christian Frederiksen blev overfuset af Jürgen Klopp i kølvandet på søndagens storkamp i den engelske FA Cup. Efterfølgende har ‘NC’ sat ord på hele optrinnet med Klopp.

Liverpools Jürgen Klopp skuler olmt efter nederlag til Manchester United
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

‘Dumt spørgsmål’, ‘Du er tydeligvis ikke i god form’ og ‘jeg har ikke nerver til dig’.

Jürgen Klopp var tydeligt oprevet over spørgsmålene fra danske Niels Christian Frederiksen søndag aften i katakomberne på Old Trafford.

Forud var gået en mindeværdig kvartfinale i FA Cuppen mellem Manchester United og Liverpool, hvor Klopps mandskab tabte i de absolutte sidste sekunder af den forlængede spilletid.

Et pokalexit i det 120. minut er sjældent sjovt, og da ‘NC’ stillede sine spørgsmål til Klopp efterfølgende, blev det for meget for tyskeren.

Niels Christian Frederiksen, som har interviewet Klopp en masse gange, fortæller til Ekstra Bladet, at han var overrasket over Klopps reaktion i momentet.

FA Cup-lodtrækning: United og Højlund i himmelen

– Men når man får det lidt på afstand tænker man også ‘hvad fanden’. Det er jo derfor, han er toptræner. Han hader at tabe, og især til ærkerivalen. Det er den kontekst, jeg ser det i, udtaler ‘NC’ til det danske medie.

‘NC’ udtaler også til mediet, at han selv mener spørgsmålene var uskyldige, og at de Klopp og ham ikke talte sammen efterfølgende.

Vanvid på Old Trafford: United sender Liverpool ud

Den danske kommentator mener dog, det er fair tyske topmanager antænder over et spørgsmål, som han finder dumt. Derfor bærer den danske kommentator heller ikke nag overfor den tyske behandling.

Se hele optrinnet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P