Endelig klar i Viking: Det har taget noget tid

Peter Christiansen siger ‘mojn’ til Sønderjyske og ‘hei’ til norske Viking. Det står klart mandag, hvor den 24-årige angriber præsenteret i den norske klub, som han kalder for en af Norge største.

Peter Christiansen præsenteres i norske Viking FK
Foto: Viking FK

Efter 143 kampe – med 38 mål til følge – er det slut for Peter Christiansen i Sønderjyske for denne omgang.

Den 24-årige topscorer i NordicBet Ligaen er solgt med øjeblikkelig virkning til norske Viking FK, og det er et skifte, danskeren ser frem til.

Det har længe været kendt, at den norske klub, som endte på fjerdepladsen i Eliteserien i sidste sæson, har været ude efter Christiansen.

Mandag faldt det hele endelig på plads.

Her bestod danskeren lægetjekket i den norske klub, og er derfor klar til at tørne ud i Eliteserien, som begynder den mandag den 1. april med en hjemmekamp mod Sarpsborg.

Og Christiansen er glad over at være landet i den norske klub.

– Det var særligt, da Viking tog kontakt. Jeg kender Viking som en af de største norske klubber, og jeg har altid set det her som et godt match for mig, siger Peter Christiansen til Vikings hjemmeside.

Peter Christiansen præsenteres i norske Viking FK
Foto: Viking FK

– Det har taget noget tid, men jeg er glad for, at det er blevet gjort. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, slutter danskeren.

Viking oplyser ikke, hvor lang en kontrakt, Christiansen har skrevet under på, men skriver poå sin hjemmeside, at “Peter Christiansen er mørkeblå de næste par år.”

Christiansen har scoret 17 mål i 22 kampe i denne sæson for Sønderjyske, hvilket gør ham til topscorer i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P