Kvindelandsholdet

Harder med lynscoring og tap in i Bayerns storsejr

Pernille Harder scorede to gange, da Bayern München lørdag cementerede førstepladsen i Bundeseligaen med en sejr over RB Leipzig.

Bayern Münchens Pernille Harder forsøger med lukkede øjne et saksespark.

Ét minut og 49 sekunder.

Det var alt, der skulle til, før Pernille Harder kom på tavlen i Bayern Münchens hjemmekamp mod RB Leipzig lørdag. Mesterskabsfavoritterne tog en sikker 5-0-sejr.

Leipzig frister en tilværelse lige over nedrykningsstregen, og havde østtyskerne drømt om overraskende point i Bayern lørdag, så var den drøm effektivt slukket efter tre minutters spil.

Her havde Lea Schuller nemlig fordoblet Bayern Münchens føring. Selvsamme Schuller gjorde det også til 3-0 efter 19 minutter, inden hjemmeholdet satte farten en smule ned.

Først efter 64 minutters spil blev det nemlig til 4-0, og denne gang var det den danske landsholdsanfører, der blev dobbelt målscorer, da hun helt fri foran mål kunne sende et indlæg fra Linda Dallmann i mål.

I kampens overtid kunne Dallmann selv lukke og slukke med sin scoring til 5-0.

Harder sørgede for uafgjort i dansk test mod Østrig

Med lørdagens sejr er Harder og Bayern München pludselig storfavoritter til at løbe med guldet i Bundesligaen, efter de nærmeste forfølgere – Harders tidligere klub Wolfsburg – fredag tabte til 2-1 til Hoffenheim.

Med seks kampe tilbage af sæsonen fører Bayern München nu med fire point ned til Wolfsburg. De to hold mødes om en uge på Wolfsburgs hjemmebane til en kamp, der meget vel kan blive afgørende.

Wolfsburg og Bayern München har fordelt de seneste 11 sæsoners mesterskaber imellem sig. Wolfsburg har vundet syv, mens Bayern München har vundet fire.

Du kan se begge scoringer fra den danske landsholdsspiller i videoen over artiklen.