Ungdomslandshold

Officielt: DBU forlænger med U-landstrænere

Dansk Boldspil-Union har forlænget kontrakterne med landstrænerne på U-17 og U-19 årgangene. Det meddeler forbundet fredag.

DBU's logo på en rød baggrund
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danmarks landstrænere på U17- og U-19 niveau hedder Jesper Mikkelsen og Morten Eskesen.

Og det fortsætter de med.

Dansk Boldspil-Union meddeler nemlig fredag, at de to ungdomslandstrænere forlænger deres kontrakter på de respektive ungdomslandshold.

Og det vækker stor glæde hos DBU.

– Det er rigtig glædeligt, at vi forlænger med både Jesper og Morten. De er begge kommet ind i et lidt turbulent forløb, men har løst opgaven godt – både med at levere kampe på et højt niveau med kvalifikation til Elite Rounds og i tråd med vores spillestil samt med fokus på udviklingen af spillerne, udtaler Kenneth Heiner-Møller, talent- og udviklingschef i DBU, i en pressemeddelelse.

Kontrakterne med de to landstrænere er forlænget til 2026, og Heiner-Møllers glæde er gengældt fra Jesper Mikkelsen og Morten Eskesen.

– Jeg er rigtig glad for at være i DBU. Der er et fedt miljø, hvor vi kan spare meget med hinanden og de andre landstrænere. Samarbejdet med klubberne er en af de vigtigste opgaver i mit job og noget, som jeg godt kan lide. Og så er det fedt at arbejde med de her sindssygt dygtige, unge spillere, udtaler U17-landstræner, Jesper Mikkelsen.

Også hans kollega på U19-landsholdet er glad for forlængelsen og det arbejde, som venter for landstræneren.

– Jeg har været glad for jobbet fra dag ét. Det er fantastisk at være en del af miljøet i DBU’s landstrænergruppe, hvor der er plads til at udvikle sig. Jeg nyder at arbejde med de største talenter i dansk fodbold og forhåbentlig se dem på A-landsholdet en dag – og så værdsætter jeg samarbejdet med klubberne, der gør det fantastisk i forhold til at udvikle dygtige og professionelle, unge spillere, lyder det fra Morten Eskesen.

Både U17- og U19-landsholdene starter på onsdag med kvalifikationsturneringerne, hvor der er adgangsbilletter til EM på højkant.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P