Herrelandsholdet

Hjulmand: Noget tid siden ‘Jobbe’ har præsteret

Kasper Hjulmand har tirsdag sat navn på den trup, som skal spille to venskabskampe i slutningen af marts. Napolis Jesper Lindstrøm var ikke en del af truppen, og det var der flere årsager til.

Jesper Lindstrøm ser opgivende ud for Napoli
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm har haft det svært i Napoli siden ankomsten i sommer.

Den tidligere så succesfulde Brøndby- og Frankfurt-kant jagter stadig sin første scoring i Italien og har blot fået 450 minutters fodbold i denne sæson.

De dårlige tider i Napoli har også fået konsekvenser for 24-årige Lindstrøms landsholdskarriere. Tirsdag var han ikke en del af Kasper Hjulmands trup.

Men landstræneren er i kontakt med ‘Jobbe’.

– Jeg har selvfølgelig talt med Jobbe nogle gange, og hvad vi taler om, siger jeg selvfølgelig ikke. Men det er klart, at han er i en vanskelig situation, fortæller landstræneren til den skrevne presse efter tirsdagens landsholdsudtagelse.

Lindstrøm var med for landsholdet i den seneste termin, hvor EM-deltagelsen blev sikret, men kantspilleren satte ikke noget stort aftryk.

Jesper Lindstrøm ser opgivende ud for Napoli
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Og det er længe siden, han har gjort det, lyder det fra landstræneren.

– Årsagen til, at han ikke er med denne gang, er jo ikke kun fordi, han ikke spiller (i Napoli, red.). Men også fordi, jeg synes, det er et stykke tid siden, vi også har set ham på landsholdet præstere.

Landstræneren fortæller, at det er de to faktorer, der lagt sammen har resultereret i Lindstrøms manglende udtagelse. Hjulmand kender dog det tidligere Brøndby-talent godt, og ved hvad han mangler.

Bekymret Hjulmand: Ikke den bedste situation for Eriksen

– Jeg håber på, at han finder sig selv og spiller det der ubekymrede “Jobbe-spil”, som han bliver nødt til at få på banen, før han kan komme i betragtning igen. 

Hjulmand fortæller, at Lindstrøm var skuffet over beskeden om den manglende udtagelse, men også forstod landstrænerens overvejelser.

Lindstrøm er ikke med i landsholdstruppen, men det er til gengæld Rasmus Højlund, som ellers har siddet ude med en skade i flere uger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P