Herrelandsholdet

Hjulmand bekræfter: Højlund spiller søndag mod Liverpool

Rasmus Højlund har misset de seneste kampe for Manchester United med en skade, men spiller på søndag mod Liverpool. Det fortæller landstræner Kasper Hjulmand på pressemøde tirsdag.

Herrelandstræner Kasper Hjulmand på scenen hos DBU
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund har misset fire kampe for Manchester United.

En muskelskade har holdt Premier Leagues bedste spiller i februar ude, men snart er danskeren tilbage på banen for De Røde Djævle.

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, fortalte i sidste uge, at han forventer at have Højlund tilbage i søndagens kamp mod Liverpool.

Og tirsdag bekræfter landstræner Kasper Hjulmand, at danskeren spiller.

Rasmus Højlund har været sat på sidelinjen i United, men var alligevel en del af landstrænerens trup, som tirsdag blev udtaget frem mod venskabskampene mod Schweiz og Færøerne.

Landstræneren fortalte her om omstændighederne for Højlunds udtagelse.

Herrelandstræner Kasper Hjulmand på scenen hos DBU
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Det er klart, at Rasmus skal spille søndag mod Liverpool og skal komme godt igennem kampen. Det forventer vi. Vi er i kontakt med United. Jeg har snakket med Erik, og det, forventer vi, sker.

– Men det er klart, han skal igennem kampen, og der skal ikke være noget på den anden side, for at det kan lade sig gøre, slutter landstræneren.

Meget tyder altså på, at Højlund kommer på banen for Manchester United i søndagens FA Cup-kvartfinalestorkamp mod Liverpool.

Bekymret Hjulmand: Ikke den bedste situation for Eriksen

Hjulmand udtog tirsdag også en anden Manchester United-spiller, nemlig Christian Eriksen, men landstræneren er bekymret for fynboens manglende spilletid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P