Ærlig FCM-helt: Vi var rigtig ringe på bolden

FC Midtjylland er tilbage på førstepladsen i 3F Superligaen, efter at Randers blev besejret 0-1. Oliver Sørensen var manden bag kampens eneste mål, og han var glad – og bundærlig – efter kampen.

Oliver Sørensen, FC Midtjylland jubler ved 0-1 Superligakampen mellem Randers FC og FC Midtjylland på Cepheus Park I Randers Mandag den 11. marts 2024.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Oliver Sørensen har været en profil for FC Midtjylland i denne sæson.

Mandag aften var hårdtarbejdende fynbo igen på pletten for midtjyderne, da han var først på en retur efter 25 minutter mod Randers.

FC Midtjylland var flyvende i seneste runde mod FCK, men mandag aften var spillet langt fra prangende. Ulvene fik dog sejren – og det fyldte mest hos målscorer Sørensen efter slutfløjtet.

– Det vigtigste er de tre point. Det var ikke kønt i dag i nogle af halvegerne, men vi får fightet den hjem og det er sådan nogle kampe her, der kan vinde mesterskaber i sidste ende. Så det er klasse, udtaler Oliver Sørensen til Viaplay efter kampen.

Midtjyderne havde svært ved at få spillet til at køre på den plørede bane på Cepheus Park, og derfor blev det en kamp på Randers’ præmisser.

Oliver Sørensen, FC Midtjylland jubler ved 0-1 Superligakampen mellem Randers FC og FC Midtjylland på Cepheus Park I Randers Mandag den 11. marts 2024.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

– Jeg synes, vi var rigtig ringe på bolden. Det er klart, banen gør det ikke nemt, men vi spiller også til deres spil, og det bliver nogle lange bolde og dueller.

– Det var nok en grim kamp at se på, men vi får de tre point, og det er det, der tæller.

Med sejren er Sørensen og co. tilbage på Superligaens førsteplads, efter at Brøndby sejrede søndag over Viborg.

FC Midtjylland slutter grundspillet på MCH Arena mod Vejle Boldklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P