3F Superligaen

Rösler om Silkeborg: Kan aldrig afskrive Kent Nielsen og Co.

AGF har endnu ikke vundet en kamp i Superligaen i foråret. Omvendt har søndagens modstander Silkeborg IF tabt deres seneste fem superligakampe i streg. Det får dog ikke aarhusianernes cheftræner Uwe Rösler til at kalde opgaven mod Kent Nielsen og Co. for en must win.

AGF-cheftræner Uwe Rösler efter træning på Fredensvang.
Foto: Tobias Thomasen
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

AGF har brug for en sejr. Silkeborg IF ligeså.

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en spændende affære, når de to hold mødes i Superligaen søndag på JYSK Park.

De to hold har dog hvert sit udgangspunkt. AGF er sikret top seks, mens Silkeborg kan afgøre, om de skal gøre østjyderne selskab. AGF-cheftræner, Uwe Rösler, mener, han og holdet går ind til et lige opgør.

AGF har ikke vundet i foråret – Silkeborg IF har kun tabt. Sidstnævnte rider videre på den ærgerlige bølge af nederlag, som startede før vinterpausen, og har nu tabt sine seneste fem superligakampe i streg.

De mange nederlag til søndagens modstander, får dog ikke Uwe Rösler til at forudse en AGF-sejr på JYSK Park.

– Jeg har lært en ting om Silkeborg. De kan vinde otte kampe mod hvem som helst. Og de kan have et forløb som nu (fem nederlag i træk i Superligaen, red.). Så du kan aldrig nogensinde afskrive Kent Nielsen og Silkeborg.

– Vi er ikke i en position i øjeblikket, hvor vi kan sige, at vi SKAL vinde mod dem. Især ikke på det underlag (kunstgræsset på JYSK Park, red.), siger Uwe Rösler til Campo.

Vi vil ikke bare være tilskuere. Vi vil konkurrere for at spille om noget

Uwe Rösler om de kommende kampe

Silkeborg kan med en sejr over AGF sikre sig en top seks placering og dermed deltagelse i Mesterskabsspillet, da holdet i skrivende stund er placeret på sjettepladsen med fire point ned til Viborg FF.

Uwe Rösler (i baggrunden, red.) mener aldrig, man kan afskrive Kent Nielsen (forrest, red.) og Silkeborg IF trods striben af nederlag til rødblusede. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix.

Senest de to hold mødtes, endte kampen på Ceres Park i Aarhus med 2-2. En deler kan måske igen blive udfaldet af opgøret. I hvert fald spår Uwe Rösler en tæt kamp.

– Vi vil gerne tage noget med derfra, og hvis vi kan vinde, går vi naturligvis efter det. Men vi kan ikke sige, at det er en kamp, vi skal vinde, fordi vi er meget bedre. Det er vi ikke. Det bliver en lige kamp, og forhåbentlig kan vi få marginalerne over på vores side og vinde.

Man skal dog ikke tage fejl. Den tyske cheftræner har ambitioner om point til AGF i de sidste to kampe, inden Mesterskabsspillet går i gang.

– Vi vil ikke bare være tilskuere. Vi vil konkurrere for at spille om noget. Det kræver point, og vi har brug for point mod Silkeborg og Hvidovre (runden efter, red.). Begge kampe er mulige at vinde, og de er forskellige typer af kampe og udfordringer, som vi tager meget seriøst, siger Uwe Rösler og fortsætter:

– Forhåbentlig kan vi spille med skuldrene sænket med mere frihed i spillet og angribe dem mere end en halvleg.

AGF’s udfordring i at kunne angribe modstanderne i længere tid end kun første halvdel af kampene, giver cheftræneren et indblik i i artiklen herunder.

Rösler om AGF’s to ansigter i foråret: Det er en udfordring

Opgøret på JYSK Park mellem Silkeborg IF og AGF spilles på søndag klokken 14.00. Du kan se kampen i TV på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P