Europa League

AC Milan vinder trods problemer mod reducerede Prag

AC Milan spillede størstedelen af torsdagens kamp mod Slavia Prag i overtal – alligevel er alt fortsat åbent forud for returopgøret.

AC Milan sejrede med 4-2 hjemme mod Slavia Prag i Europa League.

AC Milan sejrede torsdag aften med 4-2 hjemme mod Slavia Prag i Europa League-regi.

Selvom det naturligvis må lune med en sejr i den italienske storklub, så vil man nok samtidig ærgre sig over, at man forspildte muligheden for så godt som at sikre sig videre avancement.

Det var således de to klubbers første af to indbyrdes møder, og AC Milan spillede mere end en time af kampen i overtal.

Singalesiske El Hadji Malick DioufI så nemlig direkte rødt, da han i det 26. minut stod bag en tackling af grovere karakter.

Det røde kort var ikke klokkeklart, men ikke desto mindre blev de tjekkiske gæster altså reduceret til 10 mand på San Siro.

Otte minutter efter udvisningen slog 37-årige Oliver Giroud kapital af overtallet, da han bragte AC Milan i front.

Trods undertallet svarede Slavia Prag hurtigt igen, da David Doudera allerede to minutter senere fik bragt balance i regnskabet.

Kort før pausen fik de tjekkiske gæster sig dog en gedigen mavepuster, da Tijjani Reijnders i det 44. minut gjorde det til 2-1 for AC Milan.

Det nåede også at blive til 3-1, da Ruben Loftus-Cheek nettede i første halvlegs tillægstid.

Slavia Prag gav dog ikke op trods det svære udgangspunkt forud for anden halvleg, og i det 65. minut fik Ivan Schranz reduceret til 3-2.

Som kampen skred frem havde Slavia Prag også muligheden for at gøre det til 3-3, men AC Milan fik holdt tjekkerne stangen.

I stedet lukkede og slukkede Christian Pulisic med en scoring til 4-2 i det 85. minut.

Med 4-2-sejren er intet dog afgjort forud for returopgøret i Tjekkiet torsdag om en uge.

Danske Simon Kjær startede inde og spillede hele kampen for italienerne.