Eliteserien

Efter Thailand-tur: Knutsen vil blive i Bodø/Glimt

Kjetil Knutsen har løftet sløret for, at der er en kontraktforlængelse under opsejling i det norske – nordmanden fandt selv ud af, at han ønskede at blive under en tur til Thailand.

Kjetil Knutsen har afsløret, at han er i god dialog med Bodø/Glimt om en kontraktforlængelse.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Bodø/Glimt jubler formentlig over, at Kjetil Knutsen fejrede nytår i Thailand.

I hvert fald har den norske succestræner bekræftet over for det norske medie VG, at han blev overbevist om at fortsætte i klubben under hans rejse til det asiatiske land.

I samme ombæring bekræfter Kjetil Knutsen også, at der er en god dialog imellem træneren og klubben om en kontraktforlængelse.

– Alt handler om timing. I øjeblikket føler jeg, at vi har fået et boost fra 2023 til 2024. Var 2023-sæsonen fortsat ind i denne, så havde det helt sikkert været mit sidste år i klubben.

– Jeg tror ikke, at jeg fik nok ud af holdet og spillerne i 2023. Det var en svær proces, og jeg var nødt til at være meget ærlig overfor mig selv.

Til trods for Knutsens skuffelse, så sluttede Bodø/Glimt 2023-sæsonen som norske mestre.

– Jeg havde en lang samtale med klubben, og så tog jeg til Thailand. Der havde jeg mulighed for at hvile mig. Hvis jeg havde holdt nytår i Bergen, så ville jeg ikke fortsætte i klubben.

– Der er en god dialog med klubben, og vi stoler meget på hinanden. Jeg tror og håber på, at vi ikke er langt fra hinanden, jeg har ikke andre planer end at fortsætte i Bodø/Glimt, lyder det fra Ketil Knutsen ifølge VG.

Under Knutsens ledelse har Bodø/Glimt sikret tre norske mesterskaber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P