Skotsk Fodbold

Storroser Marcondes: Fans og spillere elsker ham

Emiliano Marcondes scorede onsdag aften sit andet mål for Hibernian, og selvom det kun blev til et enkelt point mod Heart, så lød der efter kampen store lovprisninger til danskeren fra Hibernians manager.

Emiliano Marcondes sidder og underskriver kontrakt for Hibernian

Han har blot spillet seks kampe, men Emiliano Marcondes har allerede taget Hibernian med storm.

Den 28-årige dansker med de brasilianske rødder er udlånt fra Bournemouth, og onsdag aften scorede han sit andet mål for klubben.

Marcondes kom til klubben efter en lang periode uden førsteholdsfodbold, men danskeren synes at have gjort en forskel i Hibernian fra første dag.

Efter onsdagens 1-1 kamp mod Edinburgh-rivalerne fra Hearts var der store roser til danskeren.

– Emiliano er en topklassespiller. Han scorede et mål og fik endnu et annulleret i første halvleg. For en person, der ikke har spillet i otte måneder, og så tale med ham og overbevise ham om at komme her til, at få ham til at købe ind på det, vi laver.

Emiliano Marcondes sidder iført sit nye tøj for Hibernian
Emiliano Marcondes præsenteret i Hibernian i januar. Foto: Hibernian FC

– Vi kan se, at fansene elsker ham, spillerne elsker ham – og han er bare en top, topspiller, udtaler manager Nick Montgomery på pressemødet efter kampen ifølge HibsObserver.

Marcondes scorede sit andet mål for klubben i det 28. minut mod arvefjenden, og danskeren er nu noteret for seks kampe i trøjen. Og pilen peger kun en vej for Marcondes.

– Han bliver mere fit hver uge i træning og i kampene.