Premier League

Forsigtig træning: Eddie Howe giver update på Pope

Nick Pope har siddet ude for Newcastle, siden han blev skulderskadet mod Manchester United i december sidste år. Målmanden er begyndt at træne let, lyder det mandag.

Nick Pope i kamp for Newcastle
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har foreløbigt misset 12 kampe for Newcastle – og det tal er ikke færdig med at vokse.

Nick Pope blev slemt skulderskadet i slutminutterne af decemberkampen mod Manchester United, og siden har den 31-årige målmand siddet ude.

Men det begynder at lysne for målmanden, som er begyndt at træne let. Comebacket lader dog fortsat vente på sig, lyder det mandag fra Newcastles manager, Eddie Howe.

– Han arbejder sig tilbage og er stadig meget fokuseret på træning i fitnesscentret. Han har lavet et par træningspas udendørs, men det er meget, meget forsigtigt på nuværende tidspunkt, udtaler Howe ifølge Newcastles egne kanaler mandag.

Eddie Howe har udsigt til at få to skadede spillere med igen
Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg mener stadig, at han er en del uger fra comeback.

I fraværet af Pope har den tidligere Esbjerg fB-målmand Martin Dubravka vogtet buret for Newcastle. Han var dog syg i weekendens kamp mod Arsenal, og derfor var den tidligere Liverpool-keeper Loris Karius på mål for Newcastle.

Det var første kamp for Karius i mere end et år.

– I en svær kamp for holdet, synes jeg Loris Karius gjorde det okay. Han lavede et par gode redninger og kontrollerede sig felt udmærket, så jeg tror, han er tilfreds taget i betragtning, at han ikke har spillet i et år.

Arsenal vildt overlegne – udraderede Newcastle med 4-1

Newcastle møder tirsdag aften Blackburn på udebane i ottendedelsfinalen i den engelske FA Cup. Kampen fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på TV3 Sport, Viaplay og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P