3F Superligaen

Søren Krogh efter 3-0-snitter: Det er en ond cirkel

Den onde cirkel fortsatte, og OB missede igen de tre point på hjemmebane, da Brøndby sejrede med 3-0 i Odense.

Søren Krogh ærgrer sig efter 3-0-nederlag mod Brøndby
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sejrsløse på hjemmebanen i sæsonen 2023/24.

Det er fortsat tilfældet for det fynske fodboldflagskib, OB.

Søndag måtte fynboerne se sig slået af et veloplagt Brøndby-mandskab, der kunne rejse over Storebælt med en 3-0-sejr i bagagen.

Og det er naturligvis et resultat, der ærgrer OB-cheftræneren, Søren Krogh, der vil forsøge at sparke kampen til hjørne og komme videre hurtigst muligt.

– Der er ikke andet at gøre end at lukke kampen ned. Jeg synes, vi viser hjerte og fightervilje, og det er det eneste, vi tager med fra den her kamp. Rent strukturmæssigt er det svært at tage noget med, når man lige har tabt 3-0, fortæller han til campo.dk efter opgøret og fortsætter:

– Vi skal hurtigt have kampen ud af kroppen igen. Vores selvforståelse er fortsat, at vi kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning, og derfor er det naturligvis svært at slå ligaens nummer ét. Det er bare sådan, det er – og det ved vi godt.

Søren Krogh ærgrer sig over resultatet i kampen mellem OB og Brøndby IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

På hjemmebanen i Odense er det som bekendt endnu ikke blevet til en sejr i denne sæson.

Alligevel var der fuldt hus på tribunerne til kampen mod Brøndby, og derfor er det også tungt for Søren Krogh og OB, at det igen blev til nederlag.

– I dag var der rigtig mange mennesker, og der har generelt været rigtig mange mennesker – også hen over efteråret. Så det er bare den samme onde cirkel, man sidder en lille smule i, fortæller han og fortsætter:

– Forløsningen er der ikke, og det er det, der skal jagtes. Det er jo lidt et mareridt, og det ved vi. Derfor arbejder vi også meget med det. Men igen… Vi må bare sige, at i dag mødte vi bare en bedre modstander end os.

For OB resterer nu tre kampe i Superligaens grundspil, før den med al sandsynlighed står på nedrykningsspil.

Først venter to udekampe mod henholdsvis AGF og Vejle, inden de forsvarende danske mestre fra F.C. København gæster Nature Energy Park i sidste spillerunde.

OB er i skrivende stund blot to point foran Vejle Boldklub, som placerer sig under nedrykningsstregen.

Medie: Premier League-storklub jagter Tobias Slotsager

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P