3F Superligaen

Skaden kvit: FCK-profil melder sig klar igen

Elias Jelert måtte sidde over for F.C. København i forårssæsonens åbningskamp, men nu melder FCK-profilen sig klar til kamp på ny.

Elias Jelert mod De Bruyne
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Elias Jelert måtte sidde over, da F.C. København tog hul på forårssæsonen i Superligaen med en 3-0-sejr mod Silkeborg IF.

Fraværet af Jelert skyldtes, at han havde pådraget sig en mindre skade i forbindelse med en træningssession.

Denne lørdag trænede FCK-backen dog igen med fuldt ud, hvilket nu har fået ham til at melde sit ‘fit for fight’ forud for hovedstadsklubbens kommende møde med FC Nordsjælland.

– Det gik fint (til lørdagens træning, red.), og jeg er klar til mandag (mod FCN, red.), hvis der bliver brug for mig. Det var ærgerligt at gå glip af kampen i søndags (mod Silkeborg IF, red.), men min ankel er god igen efter den lille pause, fortæller Elias Jelert til FCK’s hjemmeside og retter efterfølgende fokus mod det kommende opgør:

– Det har været nogle underholdende og målrige kampe mod FCN længe, og det bliver igen en fed kamp mod et hold, som vi mødte rigtig mange gange sidste år og kender godt. Vi står ganske godt til hinanden som hold, og jeg er sikker på, at det bliver et intenst opgør, hvor begge mandskaber går efter at have ‘kuglen’ og kontrollere kampen så meget som muligt. Så jeg tror, at folk får en god gang fodbold at se.

Elias Jelert og F.C. København indtager i skrivende stund en andenplads i 3F Superligaen – blot et enkelt point efter førerholdet fra Brøndby IF.

FC Nordsjælland, som er seks point efter FCK, kan for alvor melde sig tilbage i topkampen med en sejr, når de to klubber mødes.

Opgøret løber af stablen på græstæppet i Parken mandag den 26. februar klokken 19:00. Opgøret kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P