3F Superligaen

Ingason blev en “virkelig heldig” skurk: Takkede holdet

Sverrir Ingi Ingason havde i den grad en kamp til glemmebogen i Aarhus søndag aften, men trods en reel skurkerolle endte det godt for den islandske stopper, som sagde tak i omklædningsrummet.

Ingason var vild med FCM's sejr over AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

To straffespark, to gule kort og et rødt kort.

FCM-stopperen Sverrir Ingi Ingason spillede en begivenhedsrig men ikke særlig vellykket kamp mod AGF søndag aften.

Selvom han efter alt at dømme var tiltænkt fuld spilletid i kampen, så tilbragte han det sidste kvarter plus den begivenhedsrige tillægstid i omklædningsrummet.

Han havde da også vanskeligt ved at tro det, da han fik at vide, at holdet trods undertallet var kommet foran i overtiden.

– Jeg troede ikke på det. Jeg var i omklædningsrummet, da de fortalte mig, at vi scorede til 2-3. Jeg troede, at de jokede – det var min første reaktion. Jeg løb ud og så de sidste to-tre minutter, det var helt vildt.

– Jeg lod mit hold i stikken i dag med de to straffespark, jeg begik. Jeg er ikke sikker på, at jeg er enig i begge beslutninger, men det er, som det er. Vi scorede tre mål og vandt kampen, så jeg er også en virkelig heldig person. Jeg takkede mine holdkammerater i omklædningsrummet. Jeg er virkelig-virkelig stolt af den her gruppe og det, de viste i dag; Den modstandsdygtighed. Jeg håber det giver os noget fremadrettet, sagde Ingason efter kampen til Viasat.

SENSATION: FCM’s ni mand slukker lyset i Aarhus i overtiden

Selvom den islandske forsvarsspiller af flere omgange tiltrak sig uønsket dommeropmærksomhed, så havde han ikke lyst til at kommentere på kampende kendelser – og så alligevel.

– Det vil jeg ikke rigtigt tale om, der er andre gode ting at tage med. Jeg følte, at alle kampens beslutninger gik imod os. Men på en eller anden måde, på trods af alt, der gik i mod os, kæmpede vi, viste karakter og vandt kampen. Jeg vil ikke tale om andet en den karakter og det, vi viste ude på banen. At spille ni mod 11 og komme herfra med en sejr er bemærkelsesværdigt, lyder det fra viceanføreren på det islandske landshold.

Med den bemærkelsesværdige sejr holder FC Midtjylland snor i Brøndby i superligatoppen, hvor ét point fortsat skiller de to tophold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P