3F Superligaen

Brøndby-boss før OB: Det kan ikke skabes kunstigt

Brøndby sejrede senest mod FC Midtjylland med en mand i undertal i store dele af kampen. Det kan ikke skabes kunstigt, mener cheftræner Jesper Sørensen, der vil se samme indsats, når Brøndby gæster OB.

Jesper Sørensen vil se samme indsats mod OB som mod FC Midtjylland
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Den situation, selve casen… Dét at spille i undertal i 70+ minutter og så stadig trække sig sejrrigt ud af et opgør kan ikke skabes kunstigt.

Sådan lyder meldingen fra Brøndby IFs cheftræner, Jesper Sørensen, med henvisning til klubbens seneste kamp, hvor FC Midtjylland blev besejret med 1-0, selvom de blå-gule var en mand i undertal fra minut 17.

Men søndag eftermiddag venter en ny udfordring for Brøndby, når turen går til Fyn, hvor OB venter på Nature Energy Park. Og her skal Brøndby-spillerne kunne bringe det samme, de viste i FCM-kampen, selvom situationen er en anden.

– Den situation, vi stod i (Mod FC Midtjylland, red.), og som vi endte med at komme ud af som sejrherre. Det er klart, det kan du ikke skabe kunstigt, men det udtryk, den indsats, den villighed til at arbejde for hinanden og redde skærene ud for hinanden, den skal vi kunne bringe hver evigt eneste gang, fortæller Jesper Sørensen på Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

– Vi skal bringe det ind, som vi bragte ind sidste gang. Vi skal bringe det udtryk, som vi spillede med, den hårdhed og den kvalitet, som jeg også ved, at spillerne rummer, sammenholdt med at vi ikke skal gå af vejen for nogle af de dueller eller noget af den kraft, der skal lægges – også rent fysisk i sådan en kamp. Så tror jeg også, at vi får en fest derover sammen med vores fans efter kampen.

Brøndby IF indtager før opgøret en førsteplads i Superligaen med blot et enkelt point ned til nummer to og tre i tabellen i form af F.C. København og FC Midtjylland.

OB placerer sig modsat i den nederst halvdel af tabellen, og fynboerne har fortsat den første hjemmesejr til gode i denne sæson.

Opgøret fløjtes op søndag eftermiddag klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P