NordicBet Ligaen

Målorgie i Vendsyssel og tæt bundgyser i Helsingør

Det blev til en målfest i kampen mellem Vendsyssel og Hillerød, mens kampen mellem Helsingør og Køge blev en tæt affære.

Frederik Christensen skifter fra FC Helsingør til Hobro IK.

Vendsyssel FF og Hillerød Fodbold spillede 4-4, mens FC Helsingørs ti mand blev nedlagt af HB Køge med 0-1.

I det målrige opgør mellem Vendsyssel og Hillerød var der godt gang i måltavlen, hvor de to klubber skiftedes til at være i front.

Hos Vendsyssel var det Carl Lange, Lucas Jensen, Victor Mpindi og Ayo Simon Okosun, der scorede nordjydernes mål, mens det for Hillerød var Jonathan Witt, Markus Bay, Adrian Justinussen og Sebastian Pingel, som kom på tavlen for sjællenderne.

Helt ind til det 90. minut var resultatet 3-3, inden Okosun først scorede i det 91. minut 4-3, mens Pingel i det 95. minut scorede kampens sidste mål til 4-4.

I bundkampen mellem Helsingør og HB Køge var det ikke målene, der endte med at stjæle overskrifterne.

For selvom Køges Jafar Arias i det 28. minut scorede det afgørende mål til 0-1 på straffespark, så var det en helt anden situation, som kampen vil huskes for.

I det 22. minut var det nemlig Helsingørs Souheib Dhaflaoui, som fik chancen fra straffesparkspletten.

Her lykkedes det tuneseren at omsætte chancen til scoring. Eller det troede Dhaflaoui i hvert fald.

Kampens dommer valgte nemlig kort efter at annullere målet og i stedet dømme omspark.

Det skyldtes, at en af Dhaflaouis medspillere havde forvildet sig ind i feltet for tidligt, hvilket resulterede i et omspark.

Dermed måtte FC Helsingør gå fra banen med et 0-1 nederlag mod HB Køge i begge mandskabers første kamp i forårssæsonen i NordicBet Ligaen.

Se alle målene og højdepunkterne fra de to kampe efter reklamen.

Vendsyssel FF 4-4 Hillerød Fodbold:

FC Helsingør 0-0 HB Køge (Souheib Dhaflaoui brændt straffespark, 22′):

FC Helsingør 0-1 HB Køge: