Europa League

Simon Kjær: Vi var gode indtil dommeren ville anderledes

Simon Kjær og AC Milan gik videre i Europa League trods et nederlag til Stade Rennais. Den danske forsvarsspiller mener, at han og resten af Milan-mandskabet gjorde det godt, indtil dommeren havde andre planer.

Simon Kjær var ikke tilfreds med dommeren, efter AC Milan tabte 3-2 til Stade Rennais.

AC Milan er videre i Europa League trods nederlag til Stade Rennais torsdag.

Simon Kjær og co. tabte 3-2 i returopgøret, men går samlet videre med en 5-3-sejr efter en pæn indsats i første møde.

Men selvom milaneserne er videre, er Simon Kjær ikke helt tilfreds. Han mener, at dommeren saboterede AC Milans chancer for at få endnu et godt resultat mod franskmændene.

– Vi er ikke tilfredse med de mål, vi indkasserer. Vi vidste, at stemningen ville være en fordel for dem, men vi kunne sagtens have taget føringen to eller tre gange.

– Vi gjorde det godt, indtil dommeren ville noget andet, lyder det fra Simon Kjær til Sky Sports ifølge den italienske journalist Gianluca Di Marzio.

Kampen blev dømt af portugisiske Joao Pedro Da Silva Pinheiro.

Simon Kjær spillede samtlige minutter i returopgøret, mens han i det første møde blev taget ud efter 62 minutter.