Premier League

Ibrahim Osman om Brighton: Godt springbræt for mig

FC Nordsjælland bader sig angiveligt i millioner efter salget af Ibrahim Osman, og hovedpersonen selv glæder sig også til at komme til Brighton.

Ibrahim Osman siger, at Brighton er en springsten for ham.
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland har glæde af Ibrahim Osman lidt endnu.

Men. Til sommer er det slut – den ghanesiske kantspiller skifter nemlig til Brighton i Premier League.

Således går en drøm i opfyldelse for den 19-årige FC Nordsjælland-profil.

– Jeg kan virkelig godt lide deres spillestil. Hvis du ser på deres historik med unge spillere, så er de også en sælgende klub. Jeg tror det er en rigtig god ting for min udvikling.

– Min drøm var at spille i Premier League, og også for et hold, som spiller som FC Nordsjælland. De [Brighton] promoverer unge spillere. Jeg tror det er et godt springbræt for mig og min udvikling, fortæller Ibrahim Osman til Eurosport Norge.

Dermed følger Osman også i fodsporene på en tidligere FC Nordsjælland-profil, som tog turen til Brighton, nemlig den nykårede AFCON-mester, Simon Adingra.

Det er også noget, som Osman har vendt med den nuværende Brighton-spiller.

– Jeg talte med ham [Adingra], men ikke så meget, fordi han var fokuseret på AFCON. Jeg ville forstyrre ham, men ja, han gav mig nogle gode råd.

De to kantspillere får rigelig med tid til at snakke ud, når Ibrahim Osman til sommer lander i Brighton.

Det jubler de formentlig også over i FC Nordsjælland, som ifølge Transfermarkt høster 19,5 millioner euro, hvilket svarer til cirka 145 millioner danske kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P