Saksespark og seks mål i Brøndbys deler mod Hillerød

Jesper Sørensen sendte mandag sine reserver i aktion i sidste testkamp inden forårspremieren. Filip Bundgaard fik en startplads for Brøndby, men det var dog gæsternes angriber der stjal al opmærksomheden.

Brøndby IF til Atlantic Cup 2024

Der er kun seks dage til Brøndby genoptager jagten på det danske mesterskab, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion.

Og mandag eftermiddag i silende regn havde flere af holdets reserver chancen for at spille sig ind i varmen hos Jesper Sørensen. Hvilket dog ikke gik helt som forventet.

Brøndbys reserver spillede nemlig 3-3 mod NordicBet Ligaens ottendeplads, Hillerød, efter at have været bagud i store dele af kampen.

Gæsterne bragte sig foran 2-0 i løbet af de første syv minutter på Brøndbys bane 2, hvor Sebastian Pingel to gange passerede målmand Thomas Mikkelsen.

Efter pausen kom Brøndby bedre med, da Clement Bischoff reducerede til 2-1. Men det var blot for at se Pingel på pletten igen fem minutter senere. Dermed var Hillerød-angriberens hattrick fuldendt.

Brøndby kom tilbage i opgøret på smukkeste vis, da Emmanuel Yeboah saksesparkede bolden i nettet til 2-3 med en lille halv time. Og ti minutter før tid kom udligningen for Superliga-mandskabet.

Wass om Brøndbys udvikling: Gode til at hente spillere

Unge Bertram Kvist blev spillet fri i modstanderfeltet, og han fik bolden lagt forbi den fremadstormende Hillerød-keeper.

Det blev kampens sidste mål, og dermed spiller Brøndby 3-3 i vinterens sidste testkamp inden det går løs på søndag klokken 18, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion i 3F Superligaen.