3F Superligaen

Filip Bundgaard trives i presset: Fedt med store ambitioner

Brøndbys nyindkøbte profil, Filip Bundgaard, glæder sig til de forventninger, der hører med til at spille i gult og blåt.

Filip Bundgaard glæder sig til at spille for Brøndby IF og til de forventninger, der følger med jobbet.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Han blev solgt fra Randers FC til Brøndby IF for en rekordstor transfersum.

Det afføder naturligvis nogle forventninger til 19-årige Filip Bundgaard.

Men de forventninger er ikke noget, offensivspilleren frygter. Tværtimod. Han glæder sig nemlig til det pres og de ambitioner, der hører med til at spille for Brøndby IF.

– Det er megafedt at have store ambitioner. Det vil man jo gerne spille med, og man vil gerne spille med oppe i toppen, det er klart.

– Og så kommer man jo også ind i en klub, hvor der er rigtig gode spillere, som også kan løfte ens eget niveau. Så ja, ambitionen er høj, det er megafedt.

– Jeg tænker ikke så meget over forventninger og pres og så videre, fordi jeg egentlig bare vil gøre, hvad jeg er god til. Og have mit fokus det sted, hvor jeg skal have det – og det er inde på banen. Jeg tænker ikke så meget over det, når jeg er inde i det, fortæller Filip Bundgaard til campo.dk.

Bundgaard lægger heller ikke skjul på, at han er begejstret for at komme ind på et talentfuldt hold med mange dygtige fodboldspillere.

Filip Bundgaard fik sine første minutter i benene som Brøndby-spiller i en træningskamp mod FCK, hvor han også kunne notere sig for en assist. (Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix)

– Niveauet er rigtig godt. Der er mange dygtige spillere, det må man sgu sige.

– Det kan jeg mærke på niveauet. Det går hurtigt. Også fysisk, man skal hele tiden være på, siger Bundgaard.

Brøndby IF tager hul på forårssæsonen søndag den 18. februar, hvor et vaskeægte topopgør er i vente, når FC Midtjylland lægger vejen forbi Brøndby Stadion.

Wass fylder snart 35: Jeg har ikke noget imod at forlænge

Kampen starter klokken 18:00. Husk, du altid kan få det fulde overblik over de kampe, der bliver vist i TV og streaming i campo.dk’s TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P