3F Superligaen

Ny Lyngby-spiller: Jeg drømmer om at komme videre en dag

Den nyerhvervede Lyngby-spiller har ambitionerne klar for sit ophold i Superliga-klubben, men lægger heller ikke skjul på, at fremtiden kan byde på noget andet end Lyngby.

Lyngby henter Gustav Fraulo i portugisiske Mafra.
Foto: Lyngby Boldklub

Lyngby BK forstærkede sig i slutningen af januar transfervinduet med Gustav Fraulo.

Den 18-årige midtbanespiller blev hentet i FC Midtjylland.

Her var Fraulo netop vendt tilbage efter et halvt års lejeophold i den portugisiske søsterklub, CD Mafra.

Men nu er den unge dansker tilbage i Superligaen, hvilket der er en helt særlig grund til.

– Jeg er kun 18 år og en ung spiller, så for mig handlede det om, hvad det bedste skridt for min karriere skulle være, og der følte jeg, at Lyngby kunne opfylde mine krav. Så det var et oplagt valgt for mig.

– Jeg følte, at her har jeg muligheden for at komme op på et førstehold i Superligaen og komme stille og roligt ind på holdet. Forhåbentligt snart få nogle indhop, og stille og roligt begynde at spille mig ind på holdet, siger Gustav Fraulo i et interview med Lyngby.

Den nye Lyngby-spiller afslører dog ærligt i interviewet med klubben, at han drømmer om mere end den kongeblå klub.

– Jeg skal komme ind på holdet, og mine ambitioner er jo helt klart, at jeg skal komme ind og spille en hel masse kampe.

– Jeg har selvfølgelig også en drøm om at komme videre en dag, men nu er jeg i Lyngby, og jeg er superglad for det, og jeg er sikker på, at det er et godt miljø for mig at være i til at udvikle mig endnu mere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P