3F Superligaen

Valdemar Lund vil bevise sig selv – drømmer om FCK-retur!

Valdemar Lund var på plads fredag aften, da hans nye hold Molde FK vandt med 2-1 over FC Midtjylland. Han drømmer om at udvikle sig i udlandet, så han en dag kan vende retur til F.C. København.

Valdemar Lund håber, at han en dag kan vende hjem til FCK og Parken, selvom han netop er skiftet til Molde FK
Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Torsdag var en af de svære dage for Valdemar Lund.

Han skulle på F.C. Københavns spillerhotel sige farvel til sine holdkammerater gennem flere år, hvorefter turen gik videre til et nyt hotel tæt derpå, så han kunne checke in ved sine nye holdkammerater fra Molde FK.

Skiftet til den norske storklub, som gik igennem på sidste dag af transfervinduet, er perfekt for den boldsikre forsvarsspiller, selvom det også gjorde ondt.

– Jeg er glad for at være her (i Molde, red.), men der var mange følelser i spil. Jeg har været der, siden jeg var 12 år og er vokset op derinde. Det var en dag med mange følelser i går, da det hele faldt på plads, men de er rigtig flinke her i Molde, og de har taget godt imod mig, siger Valdemar Lund til campo.dk.

FCK’s tidligere forsvarsspiller er københavner. Og FCK’er. Og så har han 11 Champions League-kampe under bæltet.

Derfor kan det også være svært at forstå, at han behøver at skifte væk. Men ønsket er spilletid. Og drømmen er et comeback.

– Jeg kunne godt tænke mig at vende tilbage til FCK på et tidspunkt. Ud og få erfaring nu og så om nogle år ude i fremtiden at skifte tilbage, det ville betyde meget for mig, siger Valdemar Lund i interviewet, som du kan se i sin fulde længde her i artiklen.

Har forklarer Lund også, at han skal vise overfor sig selv, at han kan spille på et højere niveau igen.

| JYSK park | 18 feb 202416.00
Silkeborg IF
Silkeborg IF
u t t v t
0 : 3
Slut
FC København
FC København
t t v v t
M. Mattsson
55′
V. Claesson
64′
M. Elyounoussi
88′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P