NordicBet Ligaen

Lucas Andersen færdig i AaB – kontrakten rives over

Lucas Andersen er færdig i hjerteklubben AaB. Det står klart natten til fredag, hvor den nordjyske klub meddeler, at kontrakten er ophævet efter gensidig aftale.

Lucas Andersen skifter fra AaB til QPR.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lucas Andersens tid i AaB er nået til vejs ende.

Det står klart natten til fredag, hvor den nordjyske klub har meddelt, at kontrakten ophæves efter gensidig aftale.

Lucas Andersen brød igennem i AaB i 2011, og året efter blev han solgt til Ajax Amsterdam. I 2019 vendte han hjem til Aalborg, og siden har han været en del af den nordjyske klub.

Den tid slutter nu, og i AaB ved man godt, det er et koryfæ, man tager afsked med.

– Vi kender alle til Lucas’ historie i AaB, og derfor er det også med vemod, at vi tager afsked nu, udtaler sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Lucas Andersen slog igennem som bare 16-årig i 2011, og siden er det blevet til 176 kampe for AaBs førstehold. Han vendte hjem til AaB i 2019 som en stor profil, men i de senere sæsoner har det knebet med det store aftryk på banen.

– En Lucas på sit topniveau er stadig en af de bedste spillere i dansk fodbold og en af de bedste i AaB’s historie, men vi er glade for, at han nu har mulighed for at forfølge en ny drøm. Det har han fortjent.

– I den tid jeg har kendt Lucas, har hans dedikation, loyalitet og store følelser for AaB skinnet igennem, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, slutter Ole Jan Kappmeier.

Lucas Andersen har scoret 29 mål for AaB og lavet 30 assists. Han er noteret for syv kampe på Herrelandsholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P