3F Superligaen

Hollandsk ekspert: Mattsson er en gevinst – det her kan han!

F.C. København handlede torsdag Magnus Mattsson i NEC Nijmegen, og det er en rigtig god ide. Det slår en hollandsk fodboldekspert fast.

Magnus Mattsson præsenteres i FCK
Foto: F.C. København

F.C. København har et enormt vigtigt program foran sig i foråret.

Klubben skal blandt andet møde Manchester City i Champions League, og derfor har de danske mestre været ude at forstærke sig i dette transfervindue.

En af de spillere, der er hentet ind er Magnus Mattsson, som med sikkerhed bliver en klar forstærkning. Det siger den hollandske fodboldekspert og tidligere topspiller Simon Cziommer.

– Mattsson startede meget positivt i Nijmegen. Han kan afgøre kampene, og han gør en forskel på den sidste tredje del af banen og i de små rum omkring målet. Det kan jeg rigtig godt lide ved ham, lyder det fra eksperten.

Den tidligere Twente, Schalke og Red Bull Salzburg-spiller arbejder i dag som spilleragent, og så er han ekspert på Viaplays fodboldredaktion i Holland.

Han følger fodbolden tæt og forventer at kommer til at se meget til Magnus Mattsson fremover, hvis han kan lægge et niveau til sit defensive spil. Så venter også større klubber fremover.

– Han har potentialet til at vokse og blive en vigtig spiller. Det er det, han kan bringe ind på et hold. Nogle gange kan offensive spillere være lidt dovne, fordi de ved, hvor gode de er. Men det er han ikke. Han skal forbedre sine defensive kvaliteter, når han har øjnene rettet mod sit eget mål. Der reagerer han indimellem i stedet for at agere. Det skal han forbedre. Men det kan lære i Europa ved at spille om mesterskabet, lyder det fra Cziommer.

– Han er en spiller, du gerne vil spille bolden til. Så kan han afgøre det. Jeg troede, han ville skifte til et større hold i Holland. Han ville være en perfekt spiller for de hold, der ligger lige under toppen i Æresdivisionen. AZ Alkmaar og Twente og jeg kan sagtens se ham på PSV og Ajax niveau fremover, så F.C. København virker som et rigtig godt match.

Magnus Mattsson er stødt til FCK-lejren i Portugal, og du kan i de kommende dage se og høre reaktioner fra klubbens træningslejr her på campo.dk.

F.C. København spiller første kamp i Portugal søndag den 4. februar mod Elfsborg. Dagen efter venter et opgør mod Brøndby.

Mattsson: Virkelig særligt for mig at komme til FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P