3F Superligaen

Officielt: Viborg sender Alassana Jatta til England

Viborg FF bekræfter torsdag, at Alassana Jatta er fortid i den jyske klub. Han skal fremover tørne ud for Notts County.

Viborg FF har solgt Alassana Jatta
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Viborg FF sælger Alassana Jatta til Notts County.

Det meddeler den jyske klub på sin hjemmeside torsdag aften.

Den 25-årige gambianer bliver således solgt til verdens ældste fodboldklub, som tørner ud i den fjerdebedste engelske række, League Two.

– Først og fremmest vil jeg på vegne af hele klubben takke Jatta for at være et fantastisk menneske, en god holdkammerat og en stærk og vellidt karakter, der hver eneste dag har ydet en forbilledlig arbejdsindsats. Han har sat et aftryk både på og udenfor banen med sin stærke personlighed og med nogle vigtige scoringer, der ikke bliver glemt foreløbigt.

– I denne sæson har han spillet mindre end han havde håbet, og med kontraktudløb til sommer, så ser vi det som en god løsning at hjælpe ham videre nu hvor vi også har fået en erstatning ind. Vi er blevet enige med Notts County om en transfer, der giver god mening for alle parter, og vi ønsker Jatta al muligt held og lykke i fremtiden, siger sportschef Mads Agesen til klubbens hjemmeside.

Også hovedpersonen selv glæder sig til den nye udfordring i den engelske traditionsklub, mens han ser tilbage på en opløftende tid i Viborg.

– Det er selvfølgelig specielt og følelsesladet for mig at sige farvel nu. Jeg har haft en vidunderlig tid i Viborg, hvor jeg har følt mig hjemme og er blevet behandlet virkelig godt af både folk i klubben og af alle fansene.

– Samtidig ser jeg nu også frem til en ny udfordring i et nyt land og en ny liga. Det glæder jeg mig meget til, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling som spiller og menneske der. Tak for denne gang, Viborg. Held og lykke med alt i fremtiden, lyder det fra Alassana Jatta.

Officielt: FC Nordsjælland sender angriber på leje i NordicBet Ligaen

Jatta nåede 105 kampe og står noteret for 25 scoringer for Viborg FF siden skiftet fra estiske Paide i 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P