3F Superligaen

Officielt: Randers henter Kamara-erstatning i Hobro

Randers FC har fundet erstatningen for Alhaji Kamara, der er blevet sendt til FC Midtjylland. Det bliver Hobro-bomberen Muamer Brajanac, der fremover skal tørne ud på Cepheus Park.

Foto: Randers FC

Randers FC har fundet afløseren for Kamara, som tidligere på torsdagen blev skippet afsted til FC Midtjylland.

Hos NordicBet Ligaens tredjeplads Hobro IK henter Randers nemlig den dansk-bosniske angriber Muamer Brajanac.

Brajanac skifter til kronjyderne på en kontrakt med udløb til sommeren 2027, og sportsdirektøren i Randers ser frem til, at bosnieren trækker den lyseblå trøje over hovedet.

– Vi glæder os til at se Muamer i Randers FC, og vi tror, at han kan blive en rigtig god spiller for os, fortæller Randers’ sportsdirektør, Søren Pedersen. 

Brajanac kom til Hobro IK i 2022, og i denne sæson er han noteret for ni fuldtræffere i 16 kampe i landets næstbedste række. Og Randers har holdt et vågent øje med den 22-årige angriber.

– Det er en spiller, vi har kendt i mange år. Han var jo et kæmpe talent som helt ung, men han formåede ikke helt at slå igennem på seniorniveau. Nu har han haft en rigtig god tid i Hobro, og vi manglede en fysisk stærk angriber, som er god til at spille med ryggen til mål.

Brajanac har tidligere spillet ungdomsfodbold i Kolding, Brøndby og FC København, og sportsdirektøren ser et godt match i Brajanac.

– Han har målnæse, er arbejdsom, ydmyg og er en holdspiller. Vi tror på, at han kommer til at passe godt ind i vores setup her i Randers, slutter sportsdirektøren.

Brajanac rejser sammen med resten af Randers-truppen på træningslejr i Spanien fredag.

FCK-chefer siger farvel til Lund: Skylder en stor tak

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P