3F Superligaen

Officielt: Brøndby sælger Håkon Evjen til Bodø/Glimt

Brøndby IF har solgt Håkon Evjen til den norske mesterklub Bodø/Glimt. Det bekræfter Superligaklubben lørdag.

Brøndbys nyindkæøb Håkan Evjen talte en del med landsmanden Sebastian Sebulonsen, inden han skiftede til den danske superligaklub.
Foto: Brøndby IF

Håkon Evjen kom til Brøndby i januar sidste år, men nu er tiden på Vestegnen forbi.

Lørdag meddeler Brøndby IF nemlig, at den 23-årige midtbanespiller skifter tilbage til hjemlandet og til Bodø/Glimt, hvor Evjen tidligere har spillet.

Her har Evjen underskrevet en kontrakt med udløb ved årsskiftet i 2028. Og nordmanden afgang med Brøndby er den bedste løsning for begge parter, lyder det fra Brøndbys fodbolddirektør.

– Håkon er en rigtig dygtig spiller, men det har knebet med den spilletid, som både vi og Håkon havde håbet på, da han har skullet konkurrere mod nogle rigtig dygtige spillere om pladserne på midtbanen, udtaler Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

– Derfor har vi sammen med Håkon fundet en rigtig god løsning i form af et skifte hjem til FK Bodø/Glimt, hvor begge parter har haft et gensidigt ønske om at finde sammen igen.

Håkon Evjen kom til Brøndby fra hollandske AZ Alkmaar, og nordmanden er nåede at score fire mål i 30 kampe for Brøndby IF.

Medie: Brøndby tjener flere millioner på Evjen-salg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P