NordicBet Ligaen

Bekræftet: Oprustningen fortsætter – AC Horsens henter ung ivorianer

AC Horsens har haft et travlt vindue i januar, og det stopper ikke. Søndag aften præsenterer klubben ung 18-årige ivorianer.

Foto: AC Horsens

AC Horsens har været exceptionelt aktive i dette transfervindue.

Klubben har sagt farvel til flere af holdets offensive profiler, afskediget sportsdirektøren og hentet et væld af nye spillere til klubben.

Søndag aften er nyeste skud på Horsens-stammen præsenteret. Klubben kan nemlig offentliggøre, at den 18-årige ivorianer Odilon Kouassi er hentet til klubben på en fire og et halvt år lang kontrakt.

Odilon Kouassi kommer til fra den ivorianske hovedstadsklub FC Osa, og den 18-årige midtbanespiller forventes at kæmpe med om en plads i startopstillingen efter en kort indkørselsperiode.

– Vi er både glade for og stolte over, at Kouassi har valgt at fortsætte karrieren i AC Horsens, for vi var i skarp konkurrence med andre europæiske klubber, der også jagtede hans underskrift, udtaler direktør Kristian Nielsen.

Kouassi har spillet flere landskampe for Elfenbenskystens U20-landshold, og Horsens-direktøren har store forventninger til den nye midtbanespiller.

– Han er en teknisk dygtig midtbanespiller, der selvfølgelig skal igennem en tilvænningsperiode, men han er mentalt stærk, og der er ingen tvivl om, at han bliver en gevinst for os.

– Han er allerede en dygtig spiller, men han er kun 18 år og har et kæmpe potentiale, som vi sammen skal forløse i vores gode miljø, slutter direktøren.

AC Horsens oplyser, at klubben har ansøgt om en arbejds- og opholdstilladelse til den unge Kouassi.

AC Horsens-ejer forlænger med direktør: Og vi leder efter en dansk sportschef

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P