3F Superligaen

Brøndbys Evjen er landet i Spanien – får lang kontrakt

Håkon Evjen er godt på vej til at forlade Brøndby IF. Lørdag er nordmanden landet i Spanien, for at gennemgå lægetjekket forud for skiftet til Bodø/Glimt.

Brøndbys Håkon Evjen og Nicolai Vallys. Brøndby møder AGF i kvartfinalen i DBU Pokalen på Brøndby Stadion søndag den 10. december 2023
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Håkon Evjen er nu blot et veloverstået lægetjek fra at forlade Brøndby IF.

Der har længe været forlydenderne om, at norske Evjen skifter tilbage til Bodø/Glimt, hvor den 23-årige midtbanespiller spillede fra 2017 til 2020.

Detaljerne mellem Brøndby og Bodø/Glimt er angiveligt på plads, for den norske midtbanemand er landet i Spanien, hvor han nu skal gennem et lægetjek, inden skiftet til de norske mestre effektueres.

Evren er dukket op på de sociale medier, hvor han ses ankommet til Bodø/Glimts træningslejr i spanske Marbella.

På det sociale medie X har den norske journalist Eirik Nesset Hjelvik fra norske TV2 lagt et billede op af Evjen, der ankommer til træningslejren. Hjelvik skriver, at Evjen sandsynligvis får en fem-årig kontrakt med det norske mesterhold.

– Håkon Evjen er på plads hos Bodø/Glimt i Marbella. Kun en medicinsk undersøgelse mangler, før alt er officielt. Den 23-årige underskriver en langtidsaftale med Glimt, sandsynligvis på fem år.

Evjen kom til Brøndby i januar 2023, hvor det foreløbigt er blevet til 30 optrædener i den gule trøje.

Vanvidsrygte: Brøndby udlejer forsvarsprofil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P