Træningskampe

Mål og Highlights: Simsir strålede i FC Midtjyllands testsejr over Rygaard og Häcken

Mens årets første træningskamp ikke var den store succes, så var der langt mere krudt i kanonen hos FC Midtjylland, da de torsdag gæstede svenske BK Häcken.

Aral Simsir strålede i FC Midtjyllands sejr over BK Häcken.
  • FC Midtjylland var torsdag rejst til svenske Göteborg for at møde forrige sæsons svenske mestre fra BK Häcken, der havde danske Mikkel Rygaard med fra start

• Det var dog danskerne, der lagde bedst fra land, da Aral Simsir allerede efter tre minutter bragte jyderne foran. Hjemmeholdet både udlignede og bragte sig senere i første halveg foran 2-1

• Den to gange 55 minutter lange kamp endte dog med en dansk 2-4-sejr, da Aral Simsir før pausen fik udlignet, inden de to nigerianske teenagere Stanley Iheanacho og Isa Musa afgjorde kampen

BK Häcken 0-1 FC Midtjylland (Aral Simsir, 3′):

BK Häcken 1-1 FC Midtjylland (Amane Romeo, 13′):

BK Häcken 2-1 FC Midtjylland (Amor Layouni, 23′):

BK Häcken 2-2 FC Midtjylland (Aral Simsir, 35′):

BK Häcken 2-3 FC Midtjylland (Stanley Iheanacho, 70′):

BK Häcken 2-4 FC Midtjylland (Isa Musa, 104′):

Portræt: Aral Simsir kan det fantastiske med en bold – men øver sig i det simple i jagten på at komme helt til tops