Bundesligaen

Efter 10 år: Bayern München direktør stopper øjeblikkeligt

De tyske mestre siger farvel til Marco Neppe, der har været en del af klubben igennem de seneste ti år.

Bayern München Logo

Efter næsten 10 år i klubben er Marco Neppe fortid i Bayern München.

Den 37-årige tysker har senest fungeret som teknisk direktør, og han har spillet en nøglerolle i klubbens køb af både Harry Kane og Min-jae Kim sidste sommer.

Endnu har de tyske rekordmestre til gode at gøre nyheden officiel, men tyske Sky Sports melder, at ophævelsen af Neppes langsigtede kontrakt allerede er godt undervejs – under venskabelige forhold vel at mærke.

Neppe blev i maj sidste år overladt et stort ansvar i Bayern München, da klubben valgte at fyre både Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Officielt: FC Bayern München fyrer klub-bosser midt i mesterskabsfejringen

Han får foruden købene af Harry Kane og Min-jae Kim æren for at hente spillere som Konrad Laimer og Raphael Guerreiro, ligesom han angiveligt er manden bag opdagelsen af både Alphonso Davies og Jamal Musiala.

Bruddet med de tyske mestre kommer angiveligt som følge af den markant mindre indflydelse, Neppe har i klubben, efter Christoph Freund i september blev hentet ind som ny sportsdirektør fra en lignende stilling hos RB Salzburg.

Ifølge Sky Sports kommer 50-årige Max Eberl senest til marts ind som ny sportsdirektør, og den tidligere RB Leipzig-sportsdirektør kommer til at gå ind på direktionsgangen over Christoph Freund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P