Asian Cup 2023

Son og Cho smider point ved Asian Cup i selvmålsshow

Sydkorea fik med nød og næppe hentet sig en uafgjort, da Jordan lørdag bød op til dans ved Asian Cup.

Sydkorea og Jordan spillede 2-2 ved Asian Cup.

Tottenhams Heung-Min Son og FC Midtjyllands Gue-sung Cho var begge med fra start, da Sydkorea lørdag ramlede sammen med Jordan ved Asian Cup.

Ved slutfløjt må de to offensivprofiler- og resten af Sydkorea – nøjes med en uafgjort, da måltavlen viste 2-2.

Sydkorea, der rangerer som nummer 23 på FIFA’s verdensrangliste, var ellers favoritter til kampen mod verdens nummer 87.

Sydkorea kom da også bedst fra land, da Heung-Min Son i det niende minut sparkede et straffespark i mål.

I det 37. minut blev der dog bragt balance i regnskabet, da Yong-Woo Park noterede sig for kampens første selvmål.

I første halvlegs tillægstid lykkedes det så Jordans Yazan Al Naimat at komme på måltavlen, så Jordan kunne gå til pausen med en 2-1-føring.

Det lignede efterfølgende længe, at Jordan ville løbe med sejren.

Yazan Abo Al Arab fik dog en uheldig hovedrolle, da han i tillægstiden i anden halvleg noterede sig for opgørets andet selvmål til stillingen 2-2.

Efter et kvarters tillægstid blev kampen fløjtet af, og de to nationer deler dermed pointene mellem sig.

Jordan og Sydkorea har begge hentet fire point efter to kampe ved Asian Cup.