Bundesligaen

Medie: Bayern henter ligarivalers tidligere sportsdirektør

Aftalen er indgået og Bayern München er tæt på en offentliggørelse af klubbens nye sportsdirektør. Det meddeler stort tysk medie mandag.

Max Eberl står med en mikrofon på en fodboldbane
Foto: Karina Hessland/Reuters/Ritzau Scanpix

Borussia Mönchengladbach og RB Leipzig står der allerede, og snart kan Max Eberl tilføje en ny klub på hans ledelses-CV.

Bayern München har nemlig indgået en aftale med 50-årige Eberl, som tiltræder som sportsdirektør. Det erfarer tyske Sky Sport.

Den tyske storklub fyrede i sommer både administrerende direktør Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidzic. Men nu er klubben klar til at præsentere Max Eberl, som klubbens nye sportsdirektør.

Det skriver Sky Sport Deutschland mandag, og mediet erfarer, at Eberl kommer til på en lang aftale med den sydtyske storklub.

Ansættelsen af Max Eberl ventes at blive godkendt til det næste bestyrelsesmøde i februar, og derfor forventer Sky Sport først, at Eberls arbejde i Bayern starter til marts.

Max Eberl kom til RB Leipzig i 2022, men blev opsagt i efteråret efter fælles fodslag, netop fordi at Eberl havde haft samtaler med ledelsen i Bayern München.

Eberls kontrakt med RB Leipzig er dog fortsat, og derfor kræver det også en transfersum fra Bayern München at købe Eberl fri. En sum, der ifølge mediet ligger under 35 millioner kroner og ikke anses for at være en hæmsko for Bayerns aftale.

Eberl er født i delstaten Bayern og var selv aktiv for klubben i starten af 1990’erne.

Mål og Highlights: Musiala og Kane sikrer Bayern-sejr i ‘Der Kaiser’-hyldest

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P