Premier League

Tottenhams nye topangriber: Han overbeviste mig

Der er en helt særlig person, der var med til at sikre, at Tottenham i dag har kunnet offentliggøre, at man har hentet Timo Werner på en lejeaftale i RB Leipzig.

Foto: Karina Hessland/Reuters/Ritzau Scanpix.

Timo Werner skal til at tørne ud på banen i Tottenhams trøje.

Klubben fra det nordlige London har hentet spidsangriberen på en lejeaftale fra RB Leipzig.

Nu sætter angriberen selv ord på skiftet, hvor Spurs-manageren, Ange Postecoglou, gives kredit for, at handlen om den 27-årige tyske angriber kom i hus.

– Manageren gav mig hurtigt følelsen af, at jeg blev nødt til at skifte til klubben. Måden han vil spille på passer mig perfekt, siger den nyerhvervede Spurs-spids, der også udtaler, at han vil vinde trofæer med Tottenham.

Timo Werner har tidligere forsøgt sig i Premier League, da han spillede hos lokalrivalerne fra Chelsea fra 2020 til 2022. Spilleren husker selv, da han skiftede Leipzig ud med London for første gang.

Officielt: Tottenham styrker offensiven med Timo Werner

– Dengang sagde jeg også, at jeg ville vinde trofæer, og så vandt vi Champions League, så jeg tror ikke, det er en dårlig ting at sige, siger Timo Werner.

Werner fik 89 kampe iklædt Chelseas farver, hvor han kvitterede med 23 mål og 21 oplæg, inden han tog retur til RB Leipzig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P