Mål og Highlights: Jon Dahls Blackburn red stormen af og besejrede League One-hold

Jon Dahl Tomasson og Blackburn fra Championship spillede sig lørdag i FA Cup efter en sejr over Cambridge United fra bunden af League One. Gæsterne bed ellers godt fra sig.

Jon Dahl Tomasson giver dessiner til sit Blackburn-mandskab
  • 25 hold adskiller Blackburn i Championship og Cambridge i League One. Blackburn var altså storfavoritter, men det var ikke til at se i kampens indledning, og gæsterne kom foran efter seks minutter

• Irske Sammie Szmodics udlignede efter 23 minutter, men få minutter efter bragte Sulley Kaikai Cambridge foran igen. Szmodics var dog igen på plettet for Blackburn og udlignede efter 37 minutter
  • I første halvlegs overtid fuldendte Szmodics sit hattrick, og i anden halvleg scorede både Arnor Sigurdsson og Harry Leonard for Blackburn, som avancerer med en samlet 5-2 sejr

Blackburn 0-1 Cambridge (Jack Lankester, 6′)

Blackburn 1-1 Cambridge (Sammie Szmodics, 23′)