NordicBet Ligaen

Helsingør lejer finsk landsholdsspiller hos Henrik Jensen

NordicBet Liga-klubben FC Helsingør har lejet finske Saku Ylätupa hos Henrik Jensen og svenske Kalmar FF.

Aftalen er allerede trådt i kraft, og den løber frem til 30 juni i år.

Finske Saku Ylätupa har sluttet sig til NordicBet Ligaens bundhold, FC Helsingør, hvor han skal forsøge at hjælpe klubben væk fra sin øjeblikkelige nedrykningsplads.

24-årige Ylätupa har tre finske landskampe på cv’et, og han gør sig hovedsageligt på højrekant, men han kan også vikariere både på venstrekanten og mere centralt på midtbanen.

Han kommer til den nordsjællandske klub fra svenske Kalmar FF, hvor det under cheftræner Henrik Jensen blot blev til fire kampe i sidste sæsons Allsvenskan.

– Det føles godt med denne løsning, og jeg er klar til udfordringen, der venter. Jeg ser det som en god mulighed for mig at få spilletid på et godt hold og i en god liga. Spilletid er utrolig vigtigt, og jeg har ikke spillet meget i den seneste sæson. Derfor er det vigtigt for mig at komme væk til et miljø med mere spilletid. Nu føler jeg mig klar og er parat til at gå i gang. Jeg er også klar til sommeren, uanset hvad der sker, lyder det fra Ylätupa.

Selvom den seneste sæson ikke var imponerende, så er kommer Saku Ylätupa til Helsingør med et ganske imponerende klub-cv.

Efter ophold hos flere hjemlige klubber i Finland gik turen i 2017 til ungdomsafdelingen i hollandske Ajax. Herfra gik turen i 2019 videre til Stockholm-klubben AIK, inden Sundsvall og senest Kalmar købte ham.

– Vi glæder os til samarbejdet med Kalmar FF og Saku. Saku har masser af erfaring fra Allsvenskan både fra AIK og Sundsvall. Saku er uddannet i Ajax Amsterdam og har også været inde omkring det finske landshold, så vi ser frem til, at han vil styrke truppen angrebsmæssigt, siger Bo Bay Hougaard – Direktør i FC Helsingør.

FC Helsingør indleder jagten på overlevelse i NordicBet Ligaen med en hjemmekamp mod de nærmeste konkurrenter i bundstriden, HB Køge, den 23. februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P